Статті

Нове східне меню

 

Нове східне меню

Краща банкетна зала в Чернiвцях

Плануючи весільне торжество, свято на роботі, романтичну або сімейну вечерю, кожен бажає зробити його максимально яскравим і незабутнім.

Детальніше...

Самса

Самса - це одна з найвідоміших страв узбецької кухні. Це листкові пиріжки з фаршем з баранини. Спробуйте цю смачну і ситну страву у нашому ресторані. 

Детальніше...

Узбецькі манти

НОВИНКА У НАШОМУ РЕСТОРАНІ - УЗБЕЦЬКІ МАНТИ

Манти - це парові пельмені, які готуються з тонкого тіста, з фаршем з баранини. Вишукана страва для любителів узбецької кухні. 

Детальніше...

Мангал меню

Літо - час мангала і страв на вогні, тому ми починаємо новий сезон мангал меню!

Запрошуємо наших гостей на нове мангал-меню! Для Вас - Турецький кебаб (Адана Кебаб), Баклажан Кебаб, Стейки, Шашлик, Скумбрія на мангалі, Стейк риби-масляної, а також овочі на мангалі й шампіньйони.

 

Детальніше...

Адана кебаб

Літо - час мангала і страв на вогні, тому ми починаємо новий сезон мангал меню!

Запрошуємо наших гостей спробувати турецьку страву "Адана кебаб" - це кебаб з рубленої баранини, зі спеціями та зеленню. Цей класичний кебаб не залишить Вас байдужими.  Ця страва придумана у південній провінції Туреччини - Адана. Південь і Схід Туреччини знамениті своїми кебабами, їх існує велика кількість - з баранини, із суміші баранини і яловичини, з різноманітними спеціями, гострі або ж пряні.

 

Детальніше...

Пістне меню

 

 

Новое восточное меню

Лахмаджун

Спробуйте "Лахмаджун" - різновид турецької піци. Це тонкий коржик, запечений з фаршем. Подається разом з помідорами, цибулею і лимоном. Лахмаджун не їдять виделкою і ножем. Овочі викладаються на лахмаджун, поливаються лимоном, потім коржик скручують і їдять у такому вигляді.

Салат "Сезам"

Спробуйте фірмовий салат нашого ресторана "Сезам"! Його вишуканий смак не залишить Вас байдужими.

Бенкети в ресторані "Золотий Сезам"

Ресторан "Золотий Сезам" пропонує Вам організацію бенкетів - день народження, весілля, ювілей, фуршет, хрестини, корпоративи...

У нашому ресторані ми врахуємо всі побажання клієнта, щоб свято запам'яталося надовго. Для нас главне - відмінна кухня і сервіс, щоб наші гості завжди залишалися задоволеними.

 

 

Детальніше...

Турецька кухня у нашому ресторані

 

Ресторан "Золотий Сезам" запрошує гостей скуштувати страви турецької кухні!

Для наших гостей є спеціальна східна сторінка у меню, де представлені одні з найпопулярніших турецьких страв!

Чекаємо на Вас щодня з 13-00 до 23-00

Детальніше...

Ресторан «Золотий Сезам» у Чернівцях

Ресторан Золотой Сезам

Схід – справа тонка. Ми ж хочемо поділитися з Вами цим чудовим світом. Ресторан Золотий Сезам – відмінний заклад у місті Чернівці, ми з упевненістю можемо сказати, що від нас жоден клієнт не пішов незадоволеним.

Детальніше...

Турецький суп "Яйла"

Турецький суп "Яйла" - новинка у нашому ресторані. Цей легкий і ситний суп не залишить байдужим жодного гурмана. Він готується на основі йогурта, має пікантний цікавий смак. Рекомендуємо спробувати!

Детальніше...

Піде

Піде - різновид турецької піци. Готується у вигляді "човника" з різними начинками. Найбільш розповсюдженими є піде з сиром та яйцем, піде з куркою, піде з м'ясом, а також з турецкою ковбасою.

Детальніше...

Асорті кебаб

Асорті кебаб – турецка страва на компанію до 4-х чоловік, яка називається в Туреччині Karışık kebap-каришик кебаб. Це асорті різних видів кебаба – курячого шашлика, курячих крилець, кьофте з баранини і яловичини. У якості гарніра подається пілав з булгура.

Яловичина з вишнями

Тиждень Європейської кухні в ресторані "Золотий Сезам"!
Спробуйте "Запечену яловичину з вишнями" - яловича вирізка, фарширована вишнями, які надають страві кисло-солодкий, витончений і вишуканий смак.

Запечена качина грудинка з карамелізованими яблуками

Тиждень Європейської кухні в ресторані "Золотий Сезам"!
Спробуйте страву "Запечена качина грудинка з карамелізованими яблуками". Ніжне качине м'ясо прекрасно поєднується з солодкими яблуками і ароматними спеціями.

Вишуканий салат

Тиждень Європейської кухні у ресторані "Золотий Сезам"!
Спробуйте "Вишуканий салат" з чорносливом, ананасом, листками салата...

Іскендер кебаб

Іскандер кебаб - турецька страва, готується з тонко нарізаної яловичини (або баранини), яка обсмажується і викладається на лаваш. Подається з йогуртом і томатним соусом з топленим вершковим маслом.

Детальніше...

Різноманітність страв і багатство смаку

Поціновувачам вишуканих страв напевно прекрасно відомо, що кожна кухня відрізняється своїми унікальними особливостями, а її різноманітність смаків і ароматів може надати кожен раз щось нове і не звідане раніше. Так кожен з нас, організовуючи сімейне свято або підшукуючи ресторан для весілля, намагається підібрати таке меню, яке було б найбільш різноманітним, незвичним, але, в той же час, доступним для всіх гостей. Крім того, що увага організаторів свята направлена на весільний зал або зал для бенкетів, вибір страв не відійде на останній план.

Детальніше...