Краща банкетна зала в Чернiвцях
Плануючи весільне торжество, свято на роботі, романтичну або сімейну вечерю, кожен бажає зробити його максимально яскравим і незабутнім.
Самса
Самса - це одна з найвідоміших страв узбецької кухні. Це листкові пиріжки з фаршем з баранини. Спробуйте цю смачну і ситну страву у нашому ресторані.
Узбецькі манти
НОВИНКА У НАШОМУ РЕСТОРАНІ - УЗБЕЦЬКІ МАНТИ
Манти - це парові пельмені, які готуються з тонкого тіста, з фаршем з баранини. Вишукана страва для любителів узбецької кухні.
Мангал меню
Літо - час мангала і страв на вогні, тому ми починаємо новий сезон мангал меню!
Запрошуємо наших гостей на нове мангал-меню! Для Вас - Турецький кебаб (Адана Кебаб), Баклажан Кебаб, Стейки, Шашлик, Скумбрія на мангалі, Стейк риби-масляної, а також овочі на мангалі й шампіньйони.
Адана кебаб
Літо - час мангала і страв на вогні, тому ми починаємо новий сезон мангал меню!
Запрошуємо наших гостей спробувати турецьку страву "Адана кебаб" - це кебаб з рубленої баранини, зі спеціями та зеленню. Цей класичний кебаб не залишить Вас байдужими. Ця страва придумана у південній провінції Туреччини - Адана. Південь і Схід Туреччини знамениті своїми кебабами, їх існує велика кількість - з баранини, із суміші баранини і яловичини, з різноманітними спеціями, гострі або ж пряні.
Лахмаджун
Спробуйте "Лахмаджун" - різновид турецької піци. Це тонкий коржик, запечений з фаршем. Подається разом з помідорами, цибулею і лимоном. Лахмаджун не їдять виделкою і ножем. Овочі викладаються на лахмаджун, поливаються лимоном, потім коржик скручують і їдять у такому вигляді.
Салат "Сезам"
Спробуйте фірмовий салат нашого ресторана "Сезам"! Його вишуканий смак не залишить Вас байдужими.
Бенкети в ресторані "Золотий Сезам"
Ресторан "Золотий Сезам" пропонує Вам організацію бенкетів - день народження, весілля, ювілей, фуршет, хрестини, корпоративи...
У нашому ресторані ми врахуємо всі побажання клієнта, щоб свято запам'яталося надовго. Для нас главне - відмінна кухня і сервіс, щоб наші гості завжди залишалися задоволеними.
Турецька кухня у нашому ресторані
Ресторан "Золотий Сезам" запрошує гостей скуштувати страви турецької кухні!
Для наших гостей є спеціальна східна сторінка у меню, де представлені одні з найпопулярніших турецьких страв!
Чекаємо на Вас щодня з 13-00 до 23-00
Ресторан «Золотий Сезам» у Чернівцях
Схід – справа тонка. Ми ж хочемо поділитися з Вами цим чудовим світом. Ресторан Золотий Сезам – відмінний заклад у місті Чернівці, ми з упевненістю можемо сказати, що від нас жоден клієнт не пішов незадоволеним.
Турецький суп "Яйла"
Турецький суп "Яйла" - новинка у нашому ресторані. Цей легкий і ситний суп не залишить байдужим жодного гурмана. Він готується на основі йогурта, має пікантний цікавий смак. Рекомендуємо спробувати!
Піде
Піде - різновид турецької піци. Готується у вигляді "човника" з різними начинками. Найбільш розповсюдженими є піде з сиром та яйцем, піде з куркою, піде з м'ясом, а також з турецкою ковбасою.
Асорті кебаб
Асорті кебаб – турецка страва на компанію до 4-х чоловік, яка називається в Туреччині Karışık kebap-каришик кебаб. Це асорті різних видів кебаба – курячого шашлика, курячих крилець, кьофте з баранини і яловичини. У якості гарніра подається пілав з булгура.
Яловичина з вишнями
Тиждень Європейської кухні в ресторані "Золотий Сезам"!
Спробуйте "Запечену яловичину з вишнями" - яловича вирізка, фарширована вишнями, які надають страві кисло-солодкий, витончений і вишуканий смак.
Запечена качина грудинка з карамелізованими яблуками
Тиждень Європейської кухні в ресторані "Золотий Сезам"!
Спробуйте страву "Запечена качина грудинка з карамелізованими яблуками". Ніжне качине м'ясо прекрасно поєднується з солодкими яблуками і ароматними спеціями.
Вишуканий салат
Тиждень Європейської кухні у ресторані "Золотий Сезам"!
Спробуйте "Вишуканий салат" з чорносливом, ананасом, листками салата...
Іскендер кебаб
Іскандер кебаб - турецька страва, готується з тонко нарізаної яловичини (або баранини), яка обсмажується і викладається на лаваш. Подається з йогуртом і томатним соусом з топленим вершковим маслом.
Різноманітність страв і багатство смаку
Поціновувачам вишуканих страв напевно прекрасно відомо, що кожна кухня відрізняється своїми унікальними особливостями, а її різноманітність смаків і ароматів може надати кожен раз щось нове і не звідане раніше. Так кожен з нас, організовуючи сімейне свято або підшукуючи ресторан для весілля, намагається підібрати таке меню, яке було б найбільш різноманітним, незвичним, але, в той же час, доступним для всіх гостей. Крім того, що увага організаторів свята направлена на весільний зал або зал для бенкетів, вибір страв не відійде на останній план.